Connect College - Nieuws - Walk of fame fotos
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Walk of fame (foto's)

Walk of fame (foto's)

Datum: 16-06-2022

‘Walk of Fame’ Connect College: GESLAAGD!

Na een schitterend gala voor de examenkandidaten op 22 april in beachstijl, werden donderdag 9 juni de geslaagden van GT4, HAVO5 en VWO6 ditmaal feestelijk onthaald op school tijdens de eerste 'Walk of Fame' van het Connect College. Een idee ontstaan vanuit de Drive-in tijdens corona. 

Een weekje later werd het feest nogmaals op dezelfde wijze gevierd voor alle VMBO4 leerlingen van Basis en Kader. Zij moeten helaas een paar dagen langer wachten op de uitslag van hun examen, omdat de normering centrale digitale examens pas op 15 juni door het College van Toetsen en Examens bekend wordt gemaakt. Voor hen gingen de vlaggen dus ietsje later uit, maar het festijn was er niet minder om.

Skydancers, een erehaag van ballonnen en applaudisserende collega's, de rode loper, champagne, CCE vlag, rode roos, lekkere hapjes en drankjes, fotobooth met levend standbeeld, muziek,.... Niets was te veel om de geslaagden in het zonnetje te zetten. Dat bewijzen ook de foto’s op de schoolsite en social media.

Dik verdiend na een examen en na 2 jaar fysiek en online onderwijs.

Voor sommige leerlingen begint nu echt de vakantie of gaan ze starten met een zomerbaantje. Anderen duiken nogmaals in de boeken en maken gebruik van de 2e termijn voor herkansingen en herprofileringen, of hebben ze hun examen gespreid verdeeld. Hoe dan ook, directie en personeel hopen nog meer geslaagden te mogen ontvangen tijdens de officiële diploma-uitreiking medio juli. Ook dan gaan de vlaggen weer uit.

Foto's
De foto's van deze mooie avonden zijn te vinden via onderstaande links. Deze foto-albums zijn enkel te bekijken na het inloggen met een @soml-mailaccount. Leerlingen kunnen de foto's dus bekijken door in te loggen middels hun schoolaccount somc.....@soml.nl.

Foto's 9 juni
Foto's 15 juni

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge