Connect College - Nieuws - Kwt 40 day for change
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
KWT 4.0  Day for Change

KWT 4.0 Day for Change

Datum: 08-02-2019

Het Connect College biedt in samenwerking met ‘Day for Change’ en de Rabobank in de vierde periode een speciale keuzemogelijkheid aan om het kwt-uur op dinsdag zinvol in te vullen. Deze aanbieding geldt vanaf k­­­­las 3 (h/v).

Wat houdt het programma in?

Als groep bedenk je gezamenlijk een manier om geld te verdienen. Bijvoorbeeld: je laat een handige oom vogelhuisjes timmeren en verkoopt deze,  je gaat zelfgemaakte armbandjes verkopen of tegen een kleine vergoeding ga je ouderen helpen met de computer.

Als startkapitaal krijgt elke leerling € 5,-  van de Rabobank. De bedoeling is om winst te maken voor het goede doel. De winst wordt als microkrediet gedoneerd aan een door de stichting “Day for Change” nader te bepalen ontwikkelingsland. Verder leer je een ondernemersplan op te stellen. Al met al een leerzaam kwt-uur waarbij je ook nog eens bezig bent voor het goede doel.

Let op: de inschrijving start binnenkort. Er zijn maar 60 beschikbare plaatsen. Je kunt je individueel opgeven of als groep.

Vragen? Vragen!

Huub Melis
Theo Hoezen

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
AOSL
SOML
20-80
cambridge