De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
KIJK- EN DOEDAGEN CONNECT COLLEGE VMBO

KIJK- EN DOEDAGEN CONNECT COLLEGE VMBO

Datum: 28-01-2019

In de week van maandag 28 januari t/m vrijdag 1 februari opent het Connect College in Echt zijn deuren voor ruim 500 leerlingen van de hoogste groepen van het basisonderwijs uit de regio. In deze week zijn namelijk de Kijk- en Doedagen.
De basisschoolleerlingen worden gedurende een gehele ochtend rondgeleid door het vmbo-gebouw en bezoeken daarbij de diverse beroepsgerichte afdelingen waar zij zelf aan slag gaan met het maken van werkstukjes en het uitvoeren van opdrachten.
Op die manier kunnen toekomstige leerlingen kennismaken met de mogelijkheden die het Connect College vmbo te bieden heeft.

Op zaterdag 2 februari van 10.00 tot 13.00 uur vindt de open dag plaats. Op deze dag is de gehele school te bezichtigen. Het Connect College is namelijk een brede scholengemeenschap dat onderwijs aanbiedt op alle niveaus: vmbo, havo, atheneum en gymnasium.

Tijdens de open dag kan men niet alleen een kijkje nemen in het modern ingerichte schoolgebouw, maar wordt tevens de mogelijkheid geboden om verschillende voorlichtingen bij te wonen en zijn er demonstraties van o.a. muziek, dans, drama, informatica en robotica.
Daarnaast kan men kennismaken met de vele facetten van het onderwijs die het Connect College te bieden heeft. Want behalve het verzorgen van traditionele vakken als bijvoorbeeld Nederlands, Engels, wiskunde, natuurkunde, aardrijkskunde of biologie, staan ook minder direct voor de hand liggende vakken op het programma zoals filosofie, Spaans en Latijn. Bovendien besteedt het Connect College ook ruime aandacht aan de creatieve en sociale vorming van de opgroeiende jeugd.

Tijdens de open dag staan docenten, teamleiders, directieleden en ouderraad voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en de benodigde informatie te verstrekken. Want er wordt niet alleen maar lesgegeven op het Connect College, er is ook ruime aandacht voor zorgleerlingen, leerlingbegeleiding, sportactiviteiten, buitenschoolse activiteiten en zo meer.

Kortom: redenen genoeg om op zaterdag 2 februari kennis te komen maken met een school die kwaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan!
Leerlingen en personeel van het Connect College heten u van harte welkom!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111
F: 0475-416112

info@connectcollege.nl

Privacy
Populierlaan 1 - 6101 BA Echt
T: 0475-416111 - F: 0475-416112
info@connectcollege.nl - Privacy
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111
F: 0475-416112

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge