De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Geslaagde introductie Connect College Echt

Geslaagde introductie Connect College Echt

Datum: 11-09-2017

De eerstejaars leerlingen van het vmbo van het Connect College mogen terugkijken op twee mooie introductiedagen. Onder een stralend zonnetje vonden er diverse, vaak ludieke, sportieve activiteiten plaats op de sportvelden van de school. De docenten lichamelijke opvoeding hadden een prachtig parcours opgesteld. De mentoren, enthousiaste ouders en ouderejaars leerlingen waren ingezet als begeleider en coach.

Na afloop van de sportdag gingen de docenten zich snel verkleden voor de speurtocht. Elke groep leerlingen ging onder begeleiding van ouders op pad. De route voerde door de kern van Echt en de nabijheid van de school. Ouders, leerlingen, leraren en waarschijnlijk ook niets vermoedende passanten hebben veel plezier beleefd aan deze speurtocht.

Na de speurtocht werd de honger gestild bij de frietkraam. Vervolgens gingen de leerlingen op pad naar de bioscoop in Echt om daar de dag met een leuke film af te sluiten. Na de film werden de gymzalen omgetoverd tot slaapzalen. Rond middernacht gingen de oogjes dicht. Althans, dat was de planning.

Vrijdagochtend zijn we gestart met een goed ontbijt, zodat we met een goed gevulde buik naar Maaseik konden fietsen. In zwembad Aquadroom werden de  zwemkleren snel aangetrokken en kon iedereen heerlijk relaxen in zwembad, bubbelbad of op de glijbanen.
Rond de klok van twee uur kwamen de ouders en verzorgers vrijdagmiddag hun kinderen en alle bagage weer ophalen.

Weekend, rust, bijkomen van twee geslaagde en indrukwekkende kennismakingsdagen op het Connect College.

Foto's

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111
F: 0475-416112

info@connectcollege.nl

Privacy
Populierlaan 1 - 6101 BA Echt
T: 0475-416111 - F: 0475-416112
info@connectcollege.nl - Privacy
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111
F: 0475-416112

Privacy
altijd op tijd
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80