De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Day for Change- pitches

Day for Change- pitches

Datum: 20-03-2019

Op 12 maart was het dan zover. 38 leerlingen met 15 ideeën gingen met de fiets naar de Rabobank in Herten. Sommige leerlingen klaagden natuurlijk over de wind, maar daar hadden we op de heenweg geen last van. De leerlingen gingen hun idee pitchen op een aparte locatie. Het gebouw oogt niet alleen mooi, de leerlingen kregen ook de mooiste kamer met uitzicht op de rotonde. De jury bestond uit de directeur dhr. R. Jordan, dhr. B. Wittkampf van ‘Day for Change’ en docenten economie van het Connect College dhr. T. Hoezen en H. Melis. De meeste groepjes hadden hun pitch prima voorbereid. Het was dan ook moeilijk om een winnaar te kiezen. Bij de eerste lichting won het groepje bestaande uit Nathalie Oberije, Anouk Hukkelhoven, Carin van der Linden en Shania van Haasen met hun bedrijf ‘FoodMood’. Zij gaan elke week peilen wat leerlingen willen eten, het meest gekozen item wordt dan de volgende week aangeboden. Bij de tweede lichting won het duo Aroezo Delzada en Imke Bollen. Imke kon er wegens persoonlijke omstandigheden niet bij zijn. Hun bedrijf heet ‘littlethings.nl’, zij bieden een gepersonaliseerde sleutelhanger aan met ‘Day for Change’ op de achterkant. Een speciale duurzaamheidsprijs was er voor Nikki Heijman en Nikol Wazydrag met hun ‘cult care beauty’ met hun biologisch maskertje voor zowel de dames als de heren (!) en recyclebaar verpakkingsmateriaal. Dhr. Jordan had voor elke groep een positieve opmerking en gaf nuttige suggesties mee om het idee tot een succes te maken. Kortom: het was een geslaagde dag. Ik ben benieuwd hoeveel winst er uiteindelijk naar het goede doel gaat.

H. Melis, 19 maart 2019

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111
F: 0475-416112

info@connectcollege.nl

Privacy
Populierlaan 1 - 6101 BA Echt
T: 0475-416111 - F: 0475-416112
info@connectcollege.nl - Privacy
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111
F: 0475-416112

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge