Connect College - Nieuws - Connect college naar de voedselbank
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Connect College naar de voedselbank

Connect College naar de voedselbank

Datum: 06-12-2019

In de afgelopen periode zijn de basis / kader leerlingen van het vak Dienstverlening & Producten (leerjaar 3) flink in de weer geweest met het inzamelen van producten voor de voedselbank. Zes weken geleden kwam een vertegenwoordiger langs om een presentatie te geven over de voedselbank. Waarvoor de voedselbank bestaat, en waar de voedselbank baat bij heeft. Met dit laatste gingen de leerlingen aan de slag.

Er werd al snel gebrainstormd over de mogelijkheden en acties die op touw gezet konden worden. De taken werden verdeeld, het draaiboek werd geschreven en promotie materiaal werd verspreid. Al snel kwamen de eerste producten binnen en ontstond er een strijd welk groepje het meeste op zou gaan halen! Er werd in supermarkten gecollecteerd, huis aan huis producten opgehaald, kratten gemaakt, ruim 60 zakjes pepernoten gebakken, kratten geplaatst in de aula’s, personeelskamer en op basisscholen. Echt alles werd uit de kast gehaald om zoveel mogelijk in te zamelen voor de voedselbank, en met succes!

Want wat een enorme berg voedsel is er opgehaald, door de leerlingen. Van te voren alles mooi klaar uitgestald zaten ze te wachten op de mensen van de voedselbank, die het dankbaar in ontvangst kwamen nemen. Blij verrast moest er nog een vrachtwagentje aan te pas komen om alle goederen mee te kunnen nemen! 

Voor iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen succesvolle project, enorm bedankt! Met in het bijzonder, Lidl Echt, Albert Heijn Echt, Bassischool de Violier, sectie Zorg & Welzijn en niet te vergeten de leerlingen van Dienstverlening & Producten! 


Het Connect College wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig 2020 toe!

Met vriendelijke groet,

Janou Janssen
Niels-Jan Siebers  

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Populierlaan 1 - 6101 BA Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge