Connect College - Nieuws - Aanpassingen week 51
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Aanpassingen week 51

Aanpassingen week 51

Datum: 20-12-2021

Aanpassingen week 51


Naar aanleiding van de ingelaste persconferentie hebben we het volgende besloten:

  • Alle PTA-schoolexamens (schriftelijk, mondeling, praktisch, handelingsdeel) gaan door voor alle (voor-)examenleerlingen.
  • Alle onderwijsactiviteiten voor de onderbouw (niet (voor-)examenleerlingen) gaan niet door.
Je ontvangt een mail met een overzicht van alle activiteiten voor week 51.
 
Bovenstaande is in lijn met de richtlijnen die zaterdagavond in de persconferentie zijn gegeven. Hierin is expliciet benoemd dat schoolexamens voor (voor-)examenleerlingen moeten doorgaan (www.rijksoverheid.nl). We begrijpen dat er wellicht nog vragen of onduidelijkheden zijn. Zodra er meer informatie is, krijgen jullie dit natuurlijk zo spoedig mogelijk van ons te horen. Heb je op dit moment vragen neem dan contact op met je mentor/coach.


Op de website van de Stichting Onderwijs Midden Limburg (SOML) houden we iedereen op de hoogte van de gevolgen en ontwikkelingen binnen onze stichting. Daarbij houden we goed contact met GGD Limburg-Noord, het RIVM, onze arbo-artsen, de VO-raad en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Wanneer de actualiteit daarom vraagt, wordt deze pagina zo snel mogelijk bijgewerkt.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
AOSL
SOML
20-80
cambridge