Connect College - Nieuws - Verkiezingen mr
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Verkiezingen MR

Verkiezingen MR

Datum: 13-03-2017

ouders

Kandidaten gezocht

Zoals elke school in Nederland heeft ook het Connect College een medezeggenschapsraad (MR). In de MR zitten ouders, leerlingen en personeel samen om het beleid van de school eens goed te bekijken. Ongeveer 5 keer per jaar zit de MR samen met de schoolleiding aan tafel om te vergaderen. Bij nieuw beleid heeft de MR advies- of instemmingsrecht.

Bij de start van het komend schooljaar zijn er 2 vacatures voor ouders om plaats te nemen in de MR.
Als u denkt, dat het lidmaatschap van de MR iets voor u is, kunt u tot uiterlijk vrijdag 7 april 2017 contact opnemen met  Dhr. J. Verstappen, de secretaris van de MR. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris, de voorzitter of een van de overige leden.
Aan de kandidaten wordt gevraagd om zich kort voor te stellen middels een persoonsbeschrijving, motivatie en pasfoto. Deze worden op de website gepubliceerd rond de eventuele verkiezingstijd. Verkiezingen volgen alleen als er meer dan 2 kandidaten zijn.

Met vriendelijke groet,

Dhr. B. Zeelen, voorzitter (b.zeelen@g.connectcollege.nl / 0475 404448)
Dhr. J. Verstappen, secretaris (j.verstappen@connectcollege.nl / 0475 416113)

leerlingen

Gezocht:   Kandidaten                            Waarvoor?  De medezeggenschapsraad

                             Wat is dat?
De medezeggenschapsraad is die raad waarin ouders, leerlingen en leraren daadwerkelijk invloed kunnen uitoefenen op het beleid van de school. Bij nieuw beleid heeft de medezeggenschapsraad, de MR, namelijk instemmings- en/of adviesrecht. De MR van het Connect College heeft voor komend schooljaar 2 vacature in de leerlinggeleding.

           Wie mag er meedoen?
Alle leerlingen van het Connect College die komend schooljaar minimaal 13 jaar worden. Belangrijk is om te weten dat de MR niet hetzelfde is en doet als de Leerlingenraad. Leerlingen in de MR zijn dus niet per se lid van de Leerlingenraad.

           Hoe doe je mee?
Kandidaten kunnen zich aanmelden bij:               
Dhr. B. Zeelen (NL, b.zeelen@connectcollege.nl) of
Dhr. J. Verstappen (AK, j.verstappen@connectcollege.nl)
tot en met uiterlijk vrijdag 7 april 2017.
Voor meer informatie kunnen jullie ook terecht bij de leerlingen Alison Aben (A4), Rens Lagerweij (A6), Tom Denis (A6) en Jason Aldenzee (KB3).

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
AOSL
SOML
20-80
cambridge